Produkter

Her finner du de produkter vi har tilgjengelig til salgs. Kontakt oss hvis det er noe du lurer på eller ikke finner!

Anleggstankhenger – 1000 – 2500 L


Fuel Proof’s serie av dobbelveggete anleggstankvogner kombinere trygg drivstoffoppbevaring med mobilitet på feltet. Både indre og ytre tank er konstruert i helstål, og med 110% oppsamling i tråd med britiske miljøverndirektoratets retningslinjer for forurensningsforebygging (PPG2). Ekstremt solid forsterket galvanisert tubeformet stålramme, med lang Levetid. Flytedekk gjør den ideell for bruk i ulent terreng.

Bulk tank diesel – Vertikal

Bulk Tank Diesel – Vertikal


Vertikal sylinderformet bulktank for diesel med en kapasitet fra 5.200 til 18.000 liter. Kraftig tosylindret konstruksjon i helstål. Stort skap med plass til tanktilkobling og pumpesystem. Indre tank er dobbelvegget, trykktestet og bygget i tråd med gjeldende miljøforeskrifter.

Den vertikale utformingen gjør disse tankene ideelle når plassen er begrenset, og det selvbærende designet bidrar til rask og problemfri installasjon

Bulk Tank – Diesel


Helstål konstruksjon for uslåelig sikkerhet og holdbarhet

110% dobbeltbunned og helt i tråd med gjeldene miljøforeskrifter

 Skap i full h.yde for enkel tilgang til pumpeutstyr

 Frittstående konstruksjon, rask å innstallere og prisbesparende

Drivstoff Kuber

Affordable and reliable repairs


Disse 250, 500 og 900 liters drivstoffkubene er godt egnet til et bredt spekter av små til mellomstore maskiner.

Dieseltankene er dobbelvegget og har konstruksjon i helstål og er designet og produsert i henhold til gjeldende regelverk.

Det låsbare lokket med innvendige hengsler og gassdemper sørger for at tankens inn- og utløp samt pumpeutstyr er sikret. Kubene kan løftes og stables ved hjelp av løfteøyer, også når fulle av drivstoff.

Tur-/returkobling er montert som standard.

Fuel Proof Highway Diesel Tank-1000 L


Fuel Proof’s utvalg av mobile dieseltankhengere er de mest innovative, sikre og holdbare av sitt slag på markedet. Pålitelig, trygg, bygget for å vare, og UN-godkjente for transport av diesel på veien.

Den skvulpesikre innertanke sørger for utmerket stabilitet når den er i bevegelse, og høy kvalitet på slitedeler sørger for mange års problemfri bruk.

Fuel Proof 4500 ltr


Vårt markedsledende drivstofftanksortiment har de tøffeste og sikreste dobbelveggete drivstofftankene på markedet.

Konstruert i helstål og helt i tråd med gjeldende miljøforeskrifter, er disse tankene uslåelig når det kom- mer til sikkerhet, holdbarhet og valuta for pengene

Dobbeltvegget generatortanker


I utviklingen av våre dobbelveggete generatortanker har vi fokusert på å produsere et solid, brukervennlig produkt som gir god valuta for pengene. Kompakt, design som kan stables, gjør tankene anvendelige til et bredt spekter av maskiner. Konstruert i 3 mm og 4 mm stål er tankene svært robuste og bygget for å tåle høy belastning.

Pumpe utstyr


Diverse pumpeutstyr til salgs.